Novosti

08 03 2013

Novi Bayliner 642 Cuddy jedan je od najvećih inovativnih dizajna od početka financijske krize. Američka tvornica poznata po maksimalnoj iskoristivosti prostora i lijepim linijama, dizajnirala je ovaj brod posebno za europske uvjete plovidbe.

Glavne značajke su: konvertibilna krmena sofa u sunčalište, pomični naslon sjedala s lijeve strane, stol i sudoper u kokpitu, pramčana svjetla za navigaciju, sidreno spremište, prostrana kabina s kliznim ulaznim vratima, jednostavan pristup motornom prostoru i još puno puno toga! Najprihvatljivija je definitivno cijena za ovaj model na tržištu.

Cuddy

Ovaj brod dužine 21 stope i težine od oko 1300 kg lako se može prijevoziti obiteljskim automobilom na 4x4 pogon do svih nautičkih destinacija po Europi i svijetu. Početnici će zbog jednostavnog upravljanja brzo zavoljeti model 642, a iskusniji će nautičari cijeniti jednostavnost modela, što je ponekad vrlina tijekom plovidbe.

Kokpit

Udobnost, komfor i sigurnost kod američkih brodova je daleko poznata karakteristika. Široka krmena platforma za ulazak u vodu može se odlično iskoristiti za vruće ljetne dane, a krmeni je prolazak u kokpit vrlo jednostavan s obzirom da se jastuk krmene sofe može podići. Vjetrobran je dovoljno visoko napravljen tako da pruža odličnu zaštitu od vjetra tijekom glisiranja. Pramčani ulaz u kokpit kroz središnji dio vjetrobrana i stepenica na kliznim vratima je vrlo praktičan. Lako podesiva sjedala u zavojima pružaju potpunu sigurnost.

Kabina

Kabina ima dovoljno prostora da se majka i djeca osjećaju udobno i sigurno. Ležaj u V obliku, mobilni kemijski toalet i umivaonik u kokpitu nije veliki luksuz, ali je ipak sasvim dovoljan da bi obitelj mogla prenoćiti na pučini. Visina kabine je dovoljna da se može sjesti u njoj ako je vani prehladno. Najbolje u svemu je, da je jednostavan i povoljan. Bayliner se suzdržao od luksuza, ali je na učinkovitost stavio veliki naglasak.

Tehnički podaci:

Motor: Mercruiser 135 M C/A1 (3.0L) w/Power Steering

Duljina: 6,53 m

 Širina: 2,43 m

 Težina: 1300 kg

 Gaz: 0,35 m

 Spremnik goriva:  125 L

 Spremnik vode: 38 L

U ponudi je s dvije opcije motora. Standardno je dostupan s 3.0L (135 KS), a u opciji se ugrađuje još i 4,3L (220 KS) motor. Trup broda je testiran i savršeno odgovara ovom modelu. Brod ubrzava lako i dostiže maksimalnu brzinu od 33 milja. Instrument ploča sa svim potrebnim instrumentima kao što je brzinomjer, brojač okretaja, pokazivač tlaka ulja, temperature, trima i napajanja smještena je pored volana.

Ovaj Baylinerov model s promotivnim popustom dostupan je već od 23.984 eura neto i kad vidimo što sve nudi, slobodno se možemo složiti s američkom izrekom „ lots of pleasure for the money”.   

Naručite sada sa 15+10 % promotivnog popusta!

Bayliner 642 Cuddy
Bayliner 642 Cuddy 1 Bayliner 642 Cuddy 2 Bayliner 642 Cuddy 3 Bayliner 642 Cuddy 4